Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl nu ook 24/7 inzetbaar!

In de afgelopen drie jaar heeft Storingservice.nl zich ontwikkeld tot een partij die meetelt en gewaardeerd wordt om haar dienstverlenende instelling en professionele aanpak. Momenteel verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de storingsdienst, na kantoortijd, in een groot deel van Nederland. Door de vraag uit de markt, hebben wij een nieuwe dienst ontwikkeld, genaamd: Quickfixservice.

Deze service is erop gericht om overdag snel ter plaatse zijn, de storing op te lossen of de situatie veilig te stellen en helder te rapporteren. Eventuele herstelwerkzaamheden kunt u vervolgens op een later moment uitvoeren. Het is belangrijk dat de situatie onder controle is en de bewoner wordt gerust gesteld.

Vanaf nu kunnen onze contractpartners dus ook overdag bij ons terecht voor bouwkundige problemen, warmtenet, water- en elektrastoringen, zodat u overdag geen uitdagingen hoeft aan te gaan. 

Meer weten over Quickfixservice of 24/7 mogelijkheden?

Neem gerust contact op met Stanley van Ouwerkerk tel. 06-28596635 of via onze contactpagina of mail naar info@storingservice.nl

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale servicebeleving.