Het logo van Storingservice.nl

Grip op alle storingen door centraal en realtime inzicht.

Het Service management Platform van Storingservice.nl. Een online Service Management Platform gericht op storingen. De opdrachtgever, Storingservice.nl en de servicemonteurs werken samen in het platform om het serviceproces te stroomlijnen en data te verzamelen.

Alles wat nodig is, handig verzameld in 1 platform.

Storingen worden van aanmelding tot afhandeling behandeld in ons dashboard. Alle gegenereerde data is realtime inzichtelijk en te exporteren naar Excel. Een storing wordt aangemaakt in het platform. De storing krijgt een uniek dossier met een uniek ordernummer. In het dossier kan je te allen tijde terugvinden wat de status is van de storing.

Naast de functie waarmee je alle data bekend kan exporteren naar Excel is er ook het managementdashboard. Alle data is omgeschakeld naar betrouwbare en waardevolle inzichten welke nodig zijn om efficient te opereren en overeenkomsten te meten.

Ook benieuwd naar ons Service Management Platform? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale service beleving