Het logo van Storingservice.nl

Wil jij ook uitdagende opdrachten? Sluit je dan aan bij Storingservice.nl

Samen slimmer werken aan storingen en calamiteiten in een dynamische en innovatieve omgeving.

In verband met groei en doorontwikkeling zijn we op zoek naar enthousiaste en vakkundige partners in heel Nederland. Storingservice.nl werkt met een netwerk van betrouwbare regiopartners en vakmannen die overdag, na kantooruren en in het weekend klaarstaan voor onze opdrachtgevers.

We zijn op zoek naar vakkundige en gemotiveerde partners. Geinteresseerd in het verrichten van werkzaamheden voor Storingservice.nl? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@storingservice.nl. Bellen mag natuurlijk ook, telefoonnumer 088-3746100.

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale service beleving