Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl is mede sponsor Haagse vastgoedborrel.

Op donderdag 18 april organiseert Vastgoedjournaal voor de leden van de Haagse Vastgoedborrel.

Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze dag om op informele wijze kennis te maken met elkaar. Of uiteraard de band met bestaande relaties weer aan te halen. Kortom, een nuttige bijeenkomst die u niet mag missen als u actief bent in de regio Den Haag. Heeft u zich ingeschreven voor een andere regio, dan bent u uiteraard ook van harte welkom in Den Haag. Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze dag om op informele wijze kennis te maken met elkaar.

Locatie: NH Hotel Den Haag, WTC, Prinses Margrietplantsoen 100, Den Haag. U kunt hier aanmelden.

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale service beleving