Het logo van Storingservice.nl

Hemubo specialist in bouwen en renoveren vastgoed

Wij zijn trots om te melden dat Hemubo heeft besloten te gaan samenwerken met de all-in storingsdienst van Storingservice.nl. Hemubo zal gebruik maken van onze meldkamer faciliteiten en tevens zullen de vakmensen van Storingservice.nl storingen overdag, na kantooruren, in het weekend en tijdens feestdagen oppakken.

Hemubo is een multidisciplinaire organisatie, gericht op het strategisch renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. De focus ligt hierbij op het leveren van klantwaarde, wat in elke situatie een andere invulling kan krijgen. Vanuit dit oogpunt heeft Hemubo sinds begin jaren zeventig een organische groei meegemaakt waarbij de invulling van de klantvraag heeft geleid tot de multidisciplinaire structuur van het bedrijf.

Haar platte organisatie en de korte lijnen maakt Hemubo een flexibele organisatie welke met circa 300 medewerkers – en aangevuld met haar vaste ketenpartners, invulling blijft geven aan de groei en ontwikkel ambitie. Met haar tien werkmaatschappijen -gespecialiseerd in bouwkunde, service & mutatie, schilderwerk, asbestsanering en in installatie-, beton en geveltechniek – heeft Hemubo alle kennis in huis om projecten geheel zelf uit te voeren.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale service beleving