Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl en Klein Poelhuis gaan samenwerken.

Energie besparen, rekening houden met het klimaat, terugdringen van fossiele brandstoffen. Klein Poelhuis weet precies welke maatregelen het beste werken. Door bijvoorbeeld prefab op eigen locatie te bouwen kunnen de wat meer kostbare energiezuinige systemen toch worden ingepast in het gestelde budget en dragen bij aan de realisatie van nulenergiewoningen.

Storingservice.nl zal storingen en calamiteiten oppakken voor de NOM (nul op de meter) projecten van Klein Poelhuis. Klein Poelhuis zal de komende 30 jaar verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en het onderhoud van deze projecten. Vanaf 2050 moeten alle gebouwen in Nederland CO2-neutraal zijn. Dat past helemaal bij onze duurzame ambitie. Tegelijk wil men de woonlasten voor de huurders laag houden én hen kwalitatief goede en comfortabele woningen bieden. 

Dit kan men doen door bijvoorbeeld Nul-Op-de-Meter (NOM) woningen te bouwen. Maar ook door bestaande woningen te verbouwen naar NOM. Een NOM woning is zo goed is geïsoleerd dat deze nog maar weinig energie nodig heeft voor verwarming. Ook wekt de woning energie op door zonnepanelen. Deze opwekking is voldoende voor het energieverbruik van de woning. Dit betekent dat de woning per jaar bij gemiddelde omstandigheden net zoveel energie opwekt als deze verbruikt.

Storingservice.nl | uw partner bij storingen en calamiteiten