Het logo van Storingservice.nl

Trivire tekent samenwerkingsovereenkomst met Storingservice.nl.

Woningcorporatie Trivire en Storingservice.nl zijn een samenwerking aangegaan voor de meldkameroplossing, service management platform, storingen en calamiteiten. 

Storingservice.nl is vanaf heden verantwoordelijk voor alle storingen en calamiteiten na kantoortijden, tijdens weekenden en feestdagen. Onze vakmensen zullen worden ingezet als storingsdienst en de meldkamer zal eveneens dienen als ‘overflow’ tijdens kantoortijden. Partners van Trivire gaan ook aangestuurd worden door Storingservice.nl

Onze vakmannen staan voor al onze partners klaar: 24/7; overdag, na kantoortijden, in het weekend en tijdens feestdagen. Een vast tarief per storing, snel in contact met onze meldkamer en geen wachttijden en realtime 24/7 inzicht in ons Service Management Platform.

Voor wie werken wij? Wij werken samen met een groot aantal diverse organisaties. Doordat we onze krachten bundelen ontstaan er mooie resultaten. Hierbij een greep uit onze opdrachtgevers. Wilt u ook samen met ons werken of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Storingservice.nl | samen klaar voor de toekomst