Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl aanwezig tijdens congres Vastgoedbeslissers 2019.

Het Novotel in Amsterdam opent dit jaar haar deuren voor Vastgoedbeslissers 2019. Deze dag staat in het teken van de vastgoedtop. CEO’s van toonaangevende marktpartijen komen samen om de kansen en verbeteringen in de sector centraal te zetten.

Op dinsdag 19 november is Storingservice.nl aanwezig tijdens het congres Vastgoedbeslissers 2019. Waar liggen de kansen en bedreigingen? Welke producten zijn populair? Welke wetgeving stimuleert of belemmert het zaken doen? Hoe om te gaan met de veranderende markt? Hoe gaan we om met de grote woningopgaven? Is het weer tijd voor nieuwbouw van kantoren en zo ja waar? Zorgt the wall of money voor de volgende bubble?

Meer informatie betreft locatie, hoofdprogramma en sprekers: congres Vastgoedbeslissers 2019

Storingservice.nl | samen klaar voor de toekomst