Het logo van Storingservice.nl

Inservice.nu: hét verhalen magazine van Storingservice.nl

Wat zijn we trots op het eindresultaat! Inservice.nu – hét online verhalen platform van Storingservice.nl is vanaf nu online. In gesprek met een aantal van onze opdrachtgevers, regiopartners, medewerkers, vakmensen en leveranciers over vraagstukken, uitdagingen, klant- en medewerkerstevredenheid, behoeften én de samenwerking met Storingservice.nl

Op Inservice.nu zullen twee-wekelijks nieuwe artikelen en interviews worden geplaatst. Daarnaast zal er na de zomer ook een fysiek magazine worden uitgebracht. Speciale dank aan ons team die hard hebben gewerkt aan de redactionele invulling, interviews, cases, verhalen, fotografie, platform en vormgeving.

Lees je mee via Inservice.nu? Inservice.nu  Je kan Inservice.nu ook volgen op Linkedin: Inservice.nu.

Samen klaar voor de toekomst!

Storingservice.nl | Inservice.nu