Het logo van Storingservice.nl

Niet de bakstenen, maar de mensen staan centraal.

Constructif onderhoudt en beheert bestaand vastgoed, in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. “We werken alleen in de bestaande bouw, daar ligt onze kracht”, verklaart directeur innovatie Erik Stam. “Dat is een aparte tak van sport. Hierbij staan niet de bakstenen, maar de mensen centraal: de bewoners of gebruikers van een pand, maar ook de vakmensen die bij hen over de vloer komen.”

“Onze werkzaamheden zijn erg breed”, gaat Erik verder. “Van kleine onderhoud- of renovatieprojecten tot grootschalige transformatie en verduurzaming. Voor zo’n 40.000 woningen beheren we het planmatig en mutatie-onderhoud. Daarvoor hebben we in alle verschillende bouwdisciplines vakmensen in dienst. Maar we hebben ook eigen bewonersbegeleiders en een klant contact center. We willen een verlengstuk zijn voor de corporatie of vastgoedeigenaar.”

Lees verder via Inservice.nu: Niet de bakstenen, maar de mensen staan centraal.

Storingservice.nl | Inservice.nu hét Storingservice.nl verhalen magazine.