Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl in gesprek met een aantal regiopartners

In gesprek met een aantal regiopartners over vraagstukken, uitdagingen, behoeften en de samenwerking met Storingservice.nl 

Yoeri de Jong, BKW Group: “In de loop der jaren hebben we elkaars dienstverlening én processen verbeterd. We leren veel van Storingservice over marktontwikkelingen waar we op kunnen inspelen. Maar zij leren ook van onze praktijkervaring.”
Lees hier verder.

Jaco Gelderblom, Geko: “Storingservice.nl breidt haar klantenportefeuille uit en wij nemen nieuwe mensen aan om aan de groeiende vraag te voldoen. Dat gaat goed gelijk op, omdat we steeds in samenspraak opschalen. Samen werken we continue aan een zo functioneel mogelijk proces en 100% tevreden klanten.”
Lees hier verder.

In verband met groei en doorontwikkeling zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, servicegerichte en vakkundige vakmensen in heel Nederland. Neem gerust contact op via 088 – 3746100 of info@storingservice.nl