Het logo van Storingservice.nl

Korte lijnen efficiency en maatwerk: daar houden we van en onze opdrachtgevers ook

Toen Storingservice.nl op zoek was naar een regiopartner voor Noord- en Midden Nederland, bleek Geko B.V. een schot in de roos. Eigenaar Jaco Gelderblom heeft al ruim 20 jaar ervaring in allround installatiewerk. Ook de visie van beide bedrijven sluit naadloos op elkaar aan. Jaco: “Korte lijnen, efficiency, inventiviteit en maatwerk: daar houden we van en onze klanten ook. Tevreden eindgebruikers en opdrachtgevers staan altijd voorop.”

In 1999 startte Jaco zijn eigen installatiebedrijf. Twee jaar geleden sloot zijn collega Patrick aan. “We hebben nu twee kantoren in Alblasserdam en Nieuwegein”, aldus Jaco. “Vooral vanuit Nieuwegein bedienen we voor Storingservice de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Recent kwam daar Utrecht bij. Het wordt dus steeds groter en drukker.”

Lees het gehele artikel hier.