Het logo van Storingservice.nl

BKW Onderhoud en Storingservice zijn samen opgegroeid

Een eenmanszaak binnen een paar jaar uitbouwen tot een bedrijf met tien man personeel. Dat is Yoeri de Jong gelukt met zijn bedrijf BKW Onderhoud. In dezelfde periode is ook Storingservice enorm gegroeid. Volgens Yoeri zijn de bedrijven als het ware samen opgegroeid: “Wat begon met een paar kleine opdrachten is nu een hecht partnerschap.”

Door de intensieve samenwerking voelen BKW en Storingservice bijna als één partij. Niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor Yoeri zelf: “Dat komt door hoe we met elkaar omgaan. Als je een probleem tegenkomt kun je stoppen, maar ook samen oplossingen zoeken. Hoe gaan we dat in de toekomst anders doen? Juist door zo te denken zijn we de afgelopen jaren samen gegroeid en ligt er nog een lange, succesvolle toekomst voor ons.”

Lees het gehele artikel hier.