Het logo van Storingservice.nl

In gesprek met onze partners

In gesprek met een aantal van onze opdrachtgevers, regiopartners, vakmensen en leveranciers over vraagstukken, uitdagingen, behoeften en de samenwerking met Storingservice.nl. Lees er alles over op Inservice.nu

Ditmaal gaan we uitvoerig in gesprek met oa: Shirley van Beers –Beers Elektrotechniek, Dick Smit – Zondervan, Renzo Vos – Insezo en Michel Brouwer – Storingservice.nl.

“Steeds meer meldingen komen ‘s avonds en in het weekend, nu meer mensen beiden werken. Dat werd zo belastend voor het personeel dat het ziekteverzuim toenam”, aldus Dick Smit.

“Zo’n twee jaar geleden zijn we daarom gaan samenwerken met Storingservice.nl. Dat bevalt nog steeds heel goed. Met uitgeruste mensen loopt de planning en het proces overdag beter. En het helpt ook bij het werven van nieuw personeel. We halen monteurs die een nieuwe baan zoeken over de streep, omdat ze geen extra uren hoeven te draaien buiten kantoortijden.”

Lees bovenstaande artikelen en meer via Inservice.nu.

Storingservice.nl | Inservice.nu hét Storingservice.nl verhalen magazine. In contact komen met Storingservice.nl? Klik hier.