Het logo van Storingservice.nl

Een nieuwe Storingservice locatie in Haren!

Storingservice.nl: locaties en servicepunten in héél Nederland. Vanuit ons kantoor in Dordrecht en onze locaties in Berkel & Rodenrijs, Nieuwegein, Emmen, Alblasserdam, Eindhoven, Haren of Amsterdam zorgen wij dat onze vakmensen bij storingen en calamiteiten 24/7 in héél Nederland direct beschikbaar zijn.
Eén team met hetzelfde gedachtegoed en toekomstvisie. Dat willen we nog meer uitdragen door van de filialen van onze regiopartners Storingservice.nl locaties en servicepunten te maken. Zo komen we dichter bij onze opdrachtgevers. Die kunnen bij hun lokale vestiging terecht, waar de regiopartner direct contact met hen heeft. Kortere lijnen bevorderen de communicatie en de samenwerking.

Neem gerust contact met ons op!