Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl is FD Gazelle 2021

Wat een geweldig nieuws! Storingservice.nl mag zich vanaf vandaag FD Gazelle 2021 noemen. Wij zijn supertrots om bij de top snelst groeiende bedrijven van Nederland te horen. Een teamprestatie waar we trots op zijn.

De door het Financieel Dagblad in het leven geroepen FD Gazellen Award zal dit jaar voor de 18e keer worden georganiseerd. De belangrijkste voorwaarde voor de uitreiking van deze prestigieuze erkenning is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Dit jaar mag Storingservice.nl acte de présence geven tijdens de uitreiking op 25 november in Theater Amsterdam.

”In de afgelopen vijf jaar hebben we een positie in de markt gecreëerd. Ook in de toekomst willen we ons blijven onderscheiden, door steeds de behoefte van onze klanten centraal te stellen in ons serviceproces”, aldus Michel Brouwer (directeur/mede-eigenaar van Storingservice.nl). “Het is positief om te zien dat onze propositie aanslaat en resulteert in de groei van onze organisatie. Deze award hebben we dan ook te danken aan onze collega’s, opdrachtgevers en partners.“

“Het is een eer om door het Financieel Dagblad erkend te worden als snelgroeiend bedrijf. Als organisatie die bedrijfsgroei erg belangrijk vindt, is het voor Storingservice.nl natuurlijk een extra mooie prijs om in ontvangst te mogen nemen.”, aldus Stanley van Ouwerkerk, directeur/mede-eigenaar van Storingservice.nl.

De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. Dit jaar bestaat de lijst met snelst groeiende bedrijven uit 691 FD Gazellen. Dat zijn er weliswaar ruim 10% minder dan vorig jaar, maar wel meer dan verwacht in een jaar waarin de economie met 3,7% kromp. In totaal zijn er 691 FD Gazellen die minimaal 20% in omzet wisten te groeien over de afgelopen drie jaar. Dat is zo’n 10% minder dan vorig jaar, toen er 772 FD Gazellen waren.