Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl verwelkomt nieuwe opdrachtgevers

Wij hebben de afgelopen maanden veel diverse nieuwe opdrachtgevers aangetrokken. En daar zijn we trots op! Stuk voor stuk mooie opdrachtgevers waar we veel energie van krijgen. Wij zijn dan ook erg trots dat men vanaf heden gebruik zal gaan maken van onze diensten. 24/7 én in héél Nederland. Onderstaand een selectie van een aantal nieuwe opdrachtgevers.

Parteon – Met ruim 18.000 woningen is Parteon de grootste woningcorporatie in de Zaanstreek. Parteon zorgt voor voldoende, kwalitatief goede en betaalbare woningen in de Zaanstreek. Parteon wil een eigentijdse corporatie zijn, een organisatie die op hoog professioneel niveau actief is. Zij leggen de lat hoog en doen de komende periode veel investeringen om de prestaties te verbeteren.

Waterweg Wonen – Woningcorporatie Waterweg Wonen werkt wij aan woongeluk in Vlaardingen. Zij willen dat de bewoners van de ruim 11.000 sociale huurwoningen zich geen zorgen hoeven te maken over wonen. Door te zorgen voor goede, betaalbare woningen. En mee te werken aan buurten waar iedereen er mag zijn en mensen – met al hun verschillen – prettig samenleven.

Nederwoon – NederWoon maakt het beleggers in woonruimte en woningzoekenden gemakkelijk. NederWoon is in 1999 opgericht en levert aan particuliere beleggers in direct vastgoed diensten op het het gebied van verhuur, beheer en onderhoud. Met inmiddels vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Nijmegen is NederWoon uitgegroeid tot de grootste verhuurder en beheerder van particulier vastgoed in het midden van Nederland.

a.s.r. – a.s.r. kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren. Zowel particulieren als bedrijven vinden bij a.s.r. een compleet en gevarieerd assortiment aan verzekeringen en financiële producten.

Hoppenbrouwers Techniek – In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. 1500 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen dat. Heel Nederland weet hen inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.