Het logo van Storingservice.nl

Podcast #4 in gesprek met Sandra Plooster

Optimale servicebeleving in de techniek gaat verder dan alleen het oplossen van een storing. Wat maakt iemand nu een echte serviceheld? Maandelijks vraagt podcast-host Anita Meeuwsen inspirerende gasten het hemd van het lijf over hoe zij het verschil maken. Te beluisteren onder andere via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Deezer, TuneIn, Stitcher, Inservice.nu en Serviceheldenpodcast.nl
Optimale Servicebeleving is de rode draad door iedere Servicehelden Podcast. In deze vierde Servicehelden Podcast is Sandra Plooster te gast. Sandra Plooster van Constructif is Unit Manager van het Klanten Contact Centrum van Constructif en leidt een team van 18 mensen. Aan bod komen: • De kracht van non verbale communicatie bij telefonisch klantencontact.
• Zit er een max aan optimale serviceverlening?
• Hoe zorg je dat ieder teamlid het service DNA gaat uitdragen.
Een energieke podcast met een spontane dame die vanuit haar passie om mensen te helpen een oprechte serviceheld is. De Servicehelden Podcast wordt mogelijk gemaakt door Storingservice.nl