Het logo van Storingservice.nl

Inservice.nu: het verhalenplatform van Storingservice.nl

Inspiratie op doen over het storingservice DNA? Verrast worden door verhalen en podcasts met opdrachtgevers, regiopartners, vakmensen, eindgebruikers, specialisten en leveranciers? Lees de achtergrondartikelen en luister naar de podcasts (Servicehelden) met vakmensen die door hun specifieke kennis en ervaring als geen ander weten wat er in de verschillende vakgebieden speelt. 
Inservice.nu is het publicatieplatform van Storingservice.nl omdat verhalen nu eenmaal meer zeggen dan een factsheet. Lees én luister je mee? Meer info: Inservice.nu

Storingservice.nl is gespecialiseerd in het 24 uur per dag, zeven dagen per week afhandelen van inkomende storingen en calamiteiten, telefoongesprekken en e-mails voor haar vastgoed opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vastgoed- beheerders, aannemers, zorginstellingen, retail, recreatieparken en VVE’s. Wij zijn uw partner bij storingen en calamiteiten. Voor een vast tarief per storing. Water, CV, warmtenet (stadsverwarming), glas, bouwkunde en elektra. Onze vakmensen staan 24/7 voor onze partners paraat en zijn 24/7 inzetbaar in heel Nederland.