Het logo van Storingservice.nl

Grote of kleine calamiteiten, altijd snel opgelost

Hoe kunnen we u gelukkig maken? Dat is de vraag die ze zich elke dag stellen bij Dolmans: een groep gespecialiseerde bedrijven die flexibel maatwerk levert bij facilitaire diensten en calamiteiten. Heel snel als het nodig is. Dat geldt zeker voor Dolmans Calamiteiten Diensten die 24 uur per dag en 7 dagen per week klaarstaan om te helpen bij allerlei soorten schades en noodgevallen. 
“Of het nu gaat om grote of kleine calamiteit, in een woonhuis, bedrijfspand of kantoor, wij nemen alle zorg uit handen”, aldus Milco van Muyden, Regiomanager West bij Dolmans Calamiteiten Diensten. “Vaak doen we dat in opdracht van verzekeraars, maar ook voor bijvoorbeeld vastgoedeigenaars of woningcorporaties. We helpen hen na schades door brand, water, inbraak of storm, maar ook bij kleinere problemen, zoals een schuifdeur die niet opengaat of een alarm dat niet werkt.”
Hoewel Dolmans Calamiteiten Diensten zelf 24/7 beschikbaar is, maken ze ook gebruik van de 24 uursdienst van Storingservice. “Storingservice.nl helpt ons bij schades aan bijvoorbeeld waterleidingen of elektra. Bij grote calamiteiten zijn we altijd ook zelf ter plaatse om rook-,brand- en waterschade te beperken. Kleinere reparaties of specifieke calamiteiten lost Storingservice voor ons op, niet alleen ‘s avonds en in het weekend, maar ook overdag.”
Lees hier het hele artikel op Inservice.nu, het verhalenplatform van Storingservice.nl