Het logo van Storingservice.nl

SPONSORING

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de speerpunten bij Storingservice.nl. Wij zijn sociaal, cultureel en sportief betrokken, daarom doet het ons goed om het label Storingservice.nl aan dit soort initiatieven te mogen hangen. Daarom ondersteunen wij diverse sociaal maatschappelijke, sportieve en culturele initiatieven.

Stichting Anders Nederland

Stichting ANDERS Nederland bouwt aan een beweging van geven. Dit doen zij door het opbouwen en ondersteunen van nieuwe ANDERS netwerken in het land. Deze netwerken zijn de daadkrachtige verbinders tussen lokale noden van kwetsbare mensen en lokale ondernemers die hier met hun eigen product, dienst of talent voor in actie komen. Want geven maakt rijk!

Autisme Experience

De Autisme Experience zet zich in voor een actieve dialoog rondom autisme. Door middel van events, activiteiten en in de toekomst met een eigen belevingscentrum creëren zij een verbinding tussen; mensen met autisme en mensen die autisme beter willen leren begrijpen.

High Five Foundation

High Five Foundation is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Voor veel kinderen is dit de keiharde realiteit. Met 5 projecten per jaar wil de stichting deze kinderen onbezorgd laten genieten. Dat doen wij door de kinderen mee te nemen naar de dierentuin, pretpark of ander evenement.

More Than Cycling – Sporten voor Sophia

Sporten voor Sophia 2019 is een jubileum editie voor team More Than Cycling. Het team gaat voor de 10e keer fietsen voor de kinderen van het Sophia kinderziekenhuis. Bij deze editie wordt er gefietst voor kinderen met een chronische ziekte. Het Sophia wilt voor deze kinderen een beweegprogramma op maat maken.

PT Joraline – XENIA

Op 27 april fietst Joraline vanuit ptjoraline.nl voor het goede doel XENIA Leiden. Xenia wil een thuis bieden aan jonge mensen uit heel Nederland die intensieve zorg nodig hebben. XENIA wil een veilige, huiselijke omgeving creëren voor jonge mensen die intensieve, verpleegkundige en medische zorg nodig hebben.

Shelter Suit

De Sheltersuit is een water- en winddichte jas die getransformeerd kan worden tot slaapzak. Ontworpen voor mensen in nood en is gratis voor daklozen en vluchtelingen. De productie vindt plaats in Enschede en wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder voormalige vluchtelingen.

Stichting Illustre Dordracum

Stichting Illustre Dordracum is een stichting met een breed platform voor genealogisch, bouw- en (kunst)historisch onderzoek in Dordrecht. In een hoog tempo worden de Dordtse archieven gedigitaliseerd. Onderzoekers krijgen hierdoor toegang tot vele historische bronnen, bibliotheken en beeldbanken.

IJsselmeer Challenge – Fonds Gehandicaptensport

Voor veel Nederlanders is bewegen en sporten de normaalste zaak van de wereld. Helaas is zelfstandig sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend. NL Tour Rides support de mensen die een extra steuntje nodig hebben omdat ze door een fysieke beperking niet kunnen sporten.

Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is ontstaan door enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker.

Voedselbank Dordrecht

De hulp van de Voedselbank Dordrecht is bedoeld om mensen/gezinnen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen en is in principe tijdgebonden. Dat doen we door mensen/gezinnen, op verzoek van professionele hulpverleners, tijdelijk een wekelijks voedselpakket te verstrekken.