Over ons

Groeiambities resulteren in nieuw pand

Storingservice.nl groeide uit haar jasje en daarom zijn ze sinds kort verhuisd! De komende periode staat in het teken van de volgende stappen in de groei. En daar hoort een nieuw, ruim en duurzamer kantoor bij.

Het nieuwe, moderne kantoor heeft de prachtige naam ‘Karakter’ en bevindt zich aan de Laan van Europa 300 op Businesspark Amstelwijck in Dordrecht. En karakter heeft het pand gekregen. Het moderne kantoor met twee verdiepingen heeft prettig daglicht door de vele hoge ramen. De inrichting combineert warme houtstructuren met strakke zwarte elementen en leuke oranje details, passend bij de huisstijl van Storingservice.nl.

Het pand heeft energielabel A+++, is gasloos en heeft maar liefst 22 zonnepanelen en een warmtepompsysteem. Op en top duurzaam dus. “Op onze vorige locatie kwamen we ruimte te kort, en toen we de mogelijkheid kregen om naar dit pand te verhuizen, was de keuze snel gemaakt” vertelt directeur Stanley van Ouwerkerk. “Niet voor niets hebben we voor drie keer op een rij de FD Gazelle award gewonnen als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We hebben mooie ambities en daar hebben we nu ook de ruimte voor.”

1.000 storingen per dag
Storingservice.nl heeft een duidelijk doel voor ogen: in 2030 1.000 storingen per dag afhandelen. “We zijn goed op weg, maar om dat aantal te halen moeten we nog verder doorgroeien.” vertelt Dominique Philippus, operationeel manager. “We hebben inmiddels een mooie slag geslagen bij het optimaliseren en digitaliseren van de processen, maar er zijn nog wel een aantal stappen te maken om het proces nog efficiënter te maken. Ook hebben we ons team onlangs uitgebreid met Gabi als financieel medewerker.” 

Mond-tot-mond reclame
“Steeds meer bedrijven weten de weg naar ons te vinden” vertelt Stanley. “Het gaat met name via mond-tot-mond reclame. De goede ervaringen van het ene bedrijf leidt tot een telefoontje van een ander bedrijf. Of wij de storingsmeldingen op die manier ook bij hen kunnen oplossen. Een groter compliment kan je niet krijgen.”

Storingservice groeit het liefst gestaag, zodat ze bij elke klant genoeg tijd een aandacht hebben om de werkwijze op elkaar af te stemmen. “Dat is heel belangrijk” vertelt Stanley. “We zijn het aanspreekpunt van onze klanten op het moment dat er in een gebouw iets niet goed gaat. Of het nu een lek in de waterleiding is, stroomuitval of inbraakschade, wij staan klaar om een oplossing te bieden. Als “Pechhulp” is dat vaak een tijdelijke pleister tot een specialist de schade permanent kan repareren.”

Digitale monteur
“Om nog sneller een oplossing te kunnen bieden zijn we aan het onderzoeken hoe we storingen op afstand kunnen oplossen. Doormiddel van videobellen kijkt een monteur mee met de persoon die de melding heeft gemaakt en geeft vervolgens instructies. Mocht het nodig zijn, rijdt de monteur alsnog naar de locatie. Zo blijven we ons ontwikkelen in de dienstverlening naar onze klanten” besluit Stanley.

Geschreven door:

Foke Borg

Recente berichten

Hey toekomstige serviceheld!

Kopje koffie drinken?