Over ons

Dominique Philippus gaat “helpen bij de volgende stap in de groei van Storingservice.nl”

Dominique Philippus werkt sinds september als Operationeel manager bij Storingservice.nl. In de komende periode gaat zij ons helpen bij de volgende stap in onze groei: de managementfase. Zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek en het aanscherpen van processen. De hoogste tijd om dus nader kennis met haar te maken. 

Kun je jezelf voorstellen?
“Ik ben Dominique, 34 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 7 en een zoon van 5. Na mijn opleiding tot Management Assistent, begon mijn carrière bijna 18 jaar geleden met een stage bij Elektro Groeneweg. Daaruit volgde een vakantiebaantje en uiteindelijk ben ik 9 jaar gebleven. In die tijd ben ik doorgegroeid tot Hoofd Service & Onderhoud. Bij mijn volgende werkgever, aannemer Muddebouw, heb ik ook bijna 9 jaar gewerkt. Eerst als management assistent en de laatste jaren als coördinator backoffice en verantwoordelijke voor de financiële afhandeling.”

Hoe ben je bij Storingservice terechtgekomen?
“Bij Elektro Groeneweg waren Stanley en ik collega’s. Al bijna een jaar geleden vroeg hij of ik het leuk zou vinden om bij StoringService te komen werken. In eerste instantie heb ik de boot afgehouden. Ik zat goed bij Muddebouw, met prima werk in een heel leuk team. Maar er was wel een zaadje in mijn hoofd gepland en ik heb toch nog eens over het voorstel nagedacht. Mijn functie had daar weinig doorgroeimogelijkheden. Dat was ook geen prioriteit, met twee kleine kinderen thuis. Nu de kinderen allebei naar school gaan, was dit misschien wel een mooi moment voor een nieuwe uitdaging.”

“Toen ik uiteindelijk toch met Storingservice.nl in gesprek ging, klikte het meteen! Ze timmeren hard aan de weg en het bedrijf groeit enorm. Niet voor niets hebben ze recent voor de derde op rij de FD Gazelle award gewonnen als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Van zo’n energieke en dynamische club wil ik graag deel uitmaken!”

Hoe ziet je functie er uit?
Sinds 1 september werk ik bij Storingservice als operationeel manager. In die functie zorg ik voor een efficiënt verloop van de dagelijkse gang van zaken. En ik optimaliseer die processen, om in te spelen op de groei van Storingservice.nl. Vanaf de start van Storingservice.nl hebben Stanley en Michel een duidelijk doel voor ogen: in 2030 1.000 storingen per dag afhandelen. We zijn goed op weg, maar om dat aantal te halen moeten we ook nog flink doorgroeien. Daarvoor moeten processen geoptimaliseerd én gedigitaliseerd worden en moet het bedrijf ook administratief staan als een huis.” 

NIET VOOR NIETS HEBBEN ZE RECENT VOOR DE DERDE OP RIJ DE FD GAZELLE AWARD GEWONNEN ALS ÉÉN VAN DE SNELST GROEIENDE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND. VAN ZO’N ENERGIEKE EN DYNAMISCHE CLUB WIL IK GRAAG DEEL UITMAKEN!

“Daarnaast help ik bij de communicatie tussen onze opdrachtgevers en de uitvoerende partijen om onze service optimaal te houden. Met alle operationele vragen of terugkoppelingen kunnen klanten bij mij terecht. Kortom: ik ondersteun de directie, Stanley en Michel, bij het dagelijks reilen en zeilen van het bedrijf. Zij kunnen zich dan op hun kerntaak richten en de strategie bepalen voor de verdere groei van Storingservice.nl.”

Waarom past deze functie bij jou?
Ik ben communicatief sterk. En in mijn vorige leidinggevende functie ben ik erachter gekomen dat ik hou van zelfsturende teams. Zelf ben ik ook een doener en een aanpakker, dus werk graag mee en pak alles op wat op mijn pad komt. Bij Storingservice geef ik leiding aan Ageeth, onze commercieel medewerker, en Gabi van de financiële afdeling. Met mijn positieve instelling probeer ik het beste uit mijn team te halen. “

Mijn functie is heel breed en ik kan er zelf nog vorm en invulling aan geven. Ik zit er tenslotte pas een paar maanden. Ik wil me in deze functie ook persoonlijk ontwikkelen. Er zijn heel veel doorgroeimogelijkheden, misschien zelfs naar operationeel directeur. Het zou sowieso heel mooi zijn om de stip op de horizon, het afhandelen van 1.000 storingsmeldingen per dag, samen te bereiken. Ik heb er in elk geval heel veel zin in!”

Geschreven door:

Lieneke de Boer

Recente berichten

Hey toekomstige serviceheld!

Kopje koffie drinken?