Het logo van Storingservice.nl

Storingservice.nl is sponsor PT Joraline.

Op 27 april fietst Joraline voor het goede doel naar Milaan.

Op 27 april fietst Joraline vanuit PT Joraline voor het goede doel Xenia Hospice Leiden naar Milaan, Italie. Xenia wil een thuis bieden aan jonge mensen uit heel Nederland die intensieve zorg nodig hebben. XENIA wil een veilige, huiselijke omgeving creëren voor jonge mensen die intensieve, verpleegkundige en medische zorg nodig hebben. Storingservice.nl is erg trots sponsor te zijn voor de fietsactie waarbij Joraline voor stichting Xenia Hospice 14 dagen lang geld bij elkaar gaat trappen!

Donaties zijn van harte welkom: Xenia Donaties

Foto’s: Campuur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de speerpunten bij Storingservice.nl. Wij zijn sociaal, cultureel en sportief betrokken, daarom doet het ons goed om het label Storingservice.nl aan dit soort initiatieven te mogen hangen. Daarom ondersteunen wij diverse sociaal maatschappelijke, sportieve en culturele initiatieven. Bekijk hier onze sponsoring pagina.

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale service beleving