Het logo van Storingservice.nl

We werken in een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect

Vaste tarieven, maximale transparantie en snelle service. Duidelijke afspraken aan de voorkant, zodat de klant achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dat stond Michel Brouwer en Stanley van Ouwerkerk voor ogen toen ze vijf jaar geleden Storingservice oprichtten. En dat is overtuigend gelukt. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Michel Brouwer en Stanley van Ouwerkerk zijn gepokt en gemazeld in de storingswereld. Ze konden echter niet wennen aan het systeem van ondoorzichtige prijzen en procedures. Dus begonnen ze in 2016 voor zichzelf. Ze namen de tijd om een goed model op poten te zetten, want: ‘je kan het maar een keer goed doen’. Na een pilot van twee jaar gingen ze in 2018 de markt op.

Storingservice is 24/7 partner bij storingen en calamiteiten. Voor de opdrachtgevers was het even wennen dat ze zelf geen storingen meer hoefden te doen, maar het concept sloeg al snel aan. Het uitbesteden van storingen bleek niet alleen kostentechnisch interessant, maar ook uit oogpunt van personeelsbeleid: het hielp om mensen aan te trekken. En als klap op de vuurpijl ging het ziekteverzuim naar beneden. Inmiddels is Storingservice een gewaardeerde samenwerkingspartner.

Lees het hier het gehele artikel op VG Visie – Editie Wonen

Neem gerust contact met ons op!