Het logo van Storingservice.nl

Dekkingsgebied groeit en nieuwe partners Storingservice.nl

Wij zijn trots om te melden dat ons dekkingsgebied blijft groeien en dat een vijftal nieuwe partners voor Storingservice.nl heeft gekozen.

Het nieuwe jaar is voor Storingservice.nl fantastisch van start gegaan! Ons dekkingsgebied is verder gegroeid en met de uitbreiding naar de regio’s Heerhugowaard en Hoorn komt onze ambitie naar een landelijke dekking steeds dichterbij. Onze regiopartners en vakmannen staan ook in 2019 ook voor u klaar: 24/7!

Wij zijn ontzettend trots dat Koops Vastgoedbeheer, Loomans Bouwbedrijf, Scholtens Groep, Schoutens Hazerswoude Service en Bokhorst Installatie hebben besloten met ons te gaan samenwerken. Storingen en calamiteiten overdag, na kantoortijden, in het weekend en tijdens feestdagen zullen door Storingservice.nl worden opgepakt.

Ook benieuwd naar onze werkwijze? Onze snelle service bij storingen en de vele voordelen?

Meer informatie: https://storingservice.nl/hoe-helpen-wij/ of neem contact met ons op: https://storingservice.nl/contact/

Storingservice.nl | transparant, eenvoud, snel en een optimale service beleving